BURSA / NİLÜFER - Duyum İşitme Engelliler Ortaokulu

Ara

Duyum Işitme Engelliler Ortaokulu, Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi ile Bursa Güzel Sanatları Koruma ve Gelistirme Derneği, Nilüfer Rotary Kulübü sponsorluğunda  öğrencilere çevre bilincini kazandırmak, farkındalığını arttırmak amacıyla hazırlanan " Çevreme  duyarliyim" konulu resimlerin BAOB sergi alanında açılışı yapıldı. Sergi 08-15 Aralık 2023 tarihlerinde gezilebilir

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü dans gösterisi, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutladık.

Kas

Duyum Işitme Engelliler Ortaokulu - Nilüfer Ozel Eğitim Meslek Lisesi ve Nilüfer Rotary Kulübü  ile yürüttüğümüz çevre konulu resim çalışmalarımızı tamamladık. 2024 yılı takvimi için secmelerimizi tamamladık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 100. yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okul hemşiremiz Hidayet Yıldız tarafından öğrencileri mize ,Kişisel hijyen ve el yıkama eğitimi verildi.

Bu ayki etkinliklerimizde öğrencilerimiz balon patlatma oyunu ile eğlendiler.